“Onze collega’s hebben genoten van de workshop. De presentatie was helder, leerrijk en interactief. We hebben kregen veel nuttige tips die we in het dagelijks leven kunnen toepassen. De workshop is een echte aanrader, iedereen kan er wat van opsteken . Céline van d’Ecozy legt de concepten van Zero prima uit en weet haar publiek te boeien. De hands on activiteiten na de uiteenzetting waren een prima gelegenheid om de zero waste principes in de praktijk om te zetten.”

Mevrouw Caccese, Befimmo

“Verschillende agenten namen deel aan 2 workshops onder leiding van Céline van Ecozy: “zero waste” en “Home organiseren”. Via eenvoudige tips en haar inspirerende ervaring deelde Céline de eerste stappen om onze gewoonten te veranderen. Deelnemers waardeerden zijn enthousiasme en gemakkelijk te gebruiken advies.”

Meneer Soto-Garcia, Federale Overheidsdienst

Ecozy heeft het onderwerp perfect aangepakt, tussen theorie en praktijk. De animatie was levendig en dynamisch en liet zoveel mogelijk mensen beter begrijpen wat wordt bedoeld met “zero waste”. De workshops furoshiki en tandpasta helpen ook om het concept concreet te maken en over te nemen. De deelnemers kwamen opgetogen naar buiten.

Mevrouw Delisse, Haute Ecole Léonard de Vinci

“Namens alle service wil ik jullie bedanken voor de workshops die jullie echt heel goed hebben geleid. Ik heb positieve feedback gekregen van mijn collega’s, sommigen hebben niet geaarzeld om de producten die we samen hebben gemaakt te gebruiken.”

UNIC

(Nationale implementatie- en coördinatie-eenheid van het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen)

Ze vertrouwden me