Zero waste teambuilding
Een leuke activiteit die logisch is

Het zero waste-spel

De groep wordt verdeeld in 2 tot 4 teams van elk 2 of 3 deelnemers. Elke groep doorloopt een parcours van vier tafels. Elke tafel vertegenwoordigt een leefruimte of een activiteit : het kantoor, de badkamer, de keuken of het poetsen. De bedoeling van het spel is om in elke situatie zo weinig mogelijk of geen afval te produceren. U zal versteld staan hoe makkelijk het is om “zero waste” oplossingen te bedenken …

Tandpasta workshop

Tijdens de workshop maakt u uw eigen tandpasta dat u nadien thuis kan gebruiken. Het is makkelijker dan u denkt en zo gedaan ! Een leuk voorbeeld van hoe u afval kan verminderen door eenvoudige ingrepen.

Wasmiddel workshop

Je eigen wasmiddel wasmiddel maken is nog zo een voorbeeld van hoe je op een ludieke manier kan bijdragen tot het verminderen van de afvalberg. Tijdens deze workshop leert niet alleen om zelf een wasmiddel te maken maar krijgt u ook tips om op een milieubewuste manier te poetsen.

Zero waste presentatie


Tijdens deze interactieve workshop gaan we dieper in op het concept van “zero waste”. We bespreken hoe je de 5 R’s : refuse, reduce, reuse, recycle en rot kan toepassen in het dagelijkse leven. Ook hier krijg je veel tips en trucs waar je thuis zo mee aan de slag kan gaan.

Formule 1

Presentatie

Het zero waste-spel

Tandpasta workshop

2u00

6 tot 16 deelnemers

Formule 2

Presentatie

Het zero waste-spel

Tandpasta workshop

Wasmiddel workshop

2u30

12 tot 60 deelnemers

arrow&v
Taal of talen van de activiteit?

Prijs aanbieding

  • Instagram
  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Houzz Social Icon
BBPO-FBPO - LOGO.jpg

​© 2021 by Céline De Schryver. Tous droits réservés.

CGDV